Saša Popović
Foto: Printscreen/Printscreen

Saša Popović ne krije da je pre ljubavi sa Suzanom bio lud za drugom pevačicom narodne muzike. Naime, on je nedavno priznao da je bio zaljubljen do ludila u Biljanu Jevtić, međutim, ona je pripala Aci Iliću i sa njim ostala do danas u skladnom braku.

- Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam ludo zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je i prelepa. Imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je. Ne znam šta je videla na njemu - otkrio je Saša koji je bio omiljen među poznatim damama:

POZNATA PEVAČICA UMALO OTELA POPOVIĆA OD SUZANE Saša je bio lud za njom i njenim grudima, ali nije imao šanse

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jeste, on je mene video na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu. Pitao je moju prijateljicu Radu Todorović Babić "ko je ova devojka?", a ona mu je rekla "ma beži, šta se raspituješ". Na to joj je on rekao "ja sam stara čekalica" - otkrila je Bilja i naglasila da je njeno srce ipak pripalo samo Aci sa kojim ima i sina i uživa u ljubavi i nakon toliko godina, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading