Marija Veljković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Marija Veljković zaplakala je u emisiji kada je u poslednjem trenutku odustala od prodaje imanja na kojem je odrasla.

Naime, u emisiji koju vodi bračni parovi moraju da odluče u kojoj će od tri ponuđene kuće započeti život i sviti porodično gnezdo.

Jedna od njih bila je upravo kuća koju je voditeljka nasledila posle smrti oca, a koju j odlučila da proda jer je ne posećuje često, ali kada su se učesnici odlučili za nju, Marija je krenula da plače i izjavila kako ipak ne može da je proda, te je snimanje emisije prekinuto.

Imanje Veljkovićeve nalazi se u selu Donja Kamenica kod Knjaževca. 

Kuća, bez pomoćnih objekata, ima 50 kvadrata i nalazi se na osam ari placa, a u odnosu na ostale, u izuzetno je dobrom stanju. 

- Ja ne mogu. Moj tata se rodio u toj kući - rekla je Marija kroz suze.

Režija ju je upitala da li želi da se snimanje prekine, a ona je u suzama samo klimnula glavom i nestala iz kadra. 

- Ja ne mogu da prodam kuću. Neću da im prodam kuću. Pa ne mogu, tata mi se rodio u toj kući. Recite im da nije na prodaju - objasnila je voditeljka grcajući u suzama, a potom je nastavila.

- Mislila sam da je najbolja i najrealnija i moja i mamina opcija, posle tatine smrti, da kuću prodamo. Stvarno je fakat da ja u ovoj kući nisam bila godinama, da ne kažem decenijama, odnosno da sam ovde bila kao dete, ali jednoistavno je to kučća koja je pripadala mom ocu, u kojoj je moj otac rođen i ja iz nekih emotivnih razloga, iz razloga tih što želim da moja deca znaju odakle smo potekli, neću kuću da prodam. Volela bih da se vratim ovde. Prosto znam da je sada nemoguće da živim ovde jer ovo je četiri sata vožnje od Beograda, ali nekako ne bih volela da otuđim nešto što je naše porodično.

- Ja toliko retko ovde dolazim, ali kad dođe čovek ovde i vidi ovu lepotu... a znaš da su ti odavde koreni i da si ovde vezan svojom genetikom... Ovde su mi se zaljubili baba i deda, ovde su dobili mog tatu i ja ne želim da budem ta koja će da se odrekne toga. Mi smo svi bili mnogo vezani za njega. On je nama bio stub porodice. Svi smo se oslanjali na njega i otkad njega nema, svi pogubljeni malo, i mama, i ja, i deca. Ovo je nekako vezano za mene samu, moj povratak ovde i to što ja ne želim da napustim ovo ovde je to što ja njemu dugujem.

Marija je potom stala pred mladi bračni par, izvinila im se i saopštila da kuća ipak nije na prodaju, te su oni izabrali drugu nekretninu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading