Anastasija Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vila na Dedinju nekada je bila puna. Porodica Ražnatović godinama je uživala u harmoniji u svojoj vili u Ljutice Bogdana.

Ceca Ražnatović sa svojom decom, Veljkom i Anastasijom, kao i sestrom Lidijom, njenim suprugom i njihovom četvoročlanom porodicom, uživali su u skladnom zajedničkom životu.

Anastasija Ražnatović

Foto: Ataimages

 

Kada se Veljko oženio Bogdanom, preselili su se u Titel, u njen rodni grad, gde sada podižu dva sina, a uskoro će dočekati i trećeg.

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće - rekao je nedavno Cecin sin koji je svoju sreću našao.

Veljko Ražnatović

Foto: Ataimages

 

 Anastasija se, takođe, skućila daleko od Dedinja. Ona sada živi u Sevilji, gde je sa suprugom Nemanjom Gudeljom, a njen izbor porodica podržava.

- Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno - rekao je Veljko jednom prilikom.

Anastasija Ražnatović

Foto: Printscreen/instagram

 

Anastasija jeste srećna ali joj porodica nedostaje. Najviše čini se najstariji sin od brata, mali Željko sa kojim je objavila fotografiju.

- Nedostaješ mi - napisala je Anastasija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading