Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris Džinović pre dva zvanično se razveo od dugogodišnje supruge Meline, a jednom prilikom je govorio o svojim greškama koje je pravio u ljubavi.

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

- Nekad me opali neka tuga, neka seta. Neku pesmu ili čujem slučajno ili ja namenski okrenem i onda znam, vozim po 300 kilometara i plačem - rekao je Haris Džinović, pa dodao:

- Nije mi to... Uživao jesam i uživam u svojim koncertima i mene raduje svaki nastup i to je ono sigurno, ali sigurno stoprocentno što me održava u životu i što me čini onako sretnim i što mi daje podsticaj i što mi daje energiju, što mi daje snagu, to je taj koncert, osećam se k'o riba u vodi - izjavio je on, pa se prisetio jedne anegdote sa sada već bivšom, suprugom Melinom.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Melina ne pegla ni sebi, ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. Kad je Melina došla u Pariz, kad je otvorila plakar, kad je videla kako je sve složeno, kaže: "S' kim ti živiš ovde?", kažem: "Živim sam", kaže: "Lažeš", ja rek'o: "Ne lažem", kaže: "Ovo je nemoguće". U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrebiti, ja sam "picajzla", odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je navečer, a sve ostalo vreme sam slobodan. Ja kad kuvam kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano - rekao je za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading