Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Foto: HappyTV

Dragana Mirković je, gostujući večeras u jednoj emisiji uživo, progovorila o svom životu, prelasku u Austriju, ali se dotakla i braka, prvi put.

Dragani su društvo pravile koleginice Milica Jokić i Rada Manojlović, a na Radinu konstataciju da joj folk zvezda nađe nekog grofa i dvorac, Mirkovićeva se dotakla svojih početaka, ali i odlaska u Austriju, spomenula je i brak.

- Ja se nisam udala za grofa, otisla sam u iznajmljenih 50 kvadrata, ali sa svojim imenom i prezimenom. Ne treba ti grof, sve same možemo, apsolutno mi niko nije trebao. Treba ti jedan divan čovek i dečica - bila je iskrena Dragana i otkrila da ne bi ništa menjala u karijeri, dok isto ne važi i za privatan život:

- Ne plačem više tako lako. Sve me je napravilo mnogo jačom - istakla je ona u emisiji na Hepi televiziji.

Dragana Mirković

Foto: HappyTV

 

Podsetimo, vest da se folk zvezda Dragana Mirković razvodi od biznismena Tonija Bijelića, tema je javnosti već danima.

Nakon što je Dragana prilikom oglašavanja otkrila da oni ne žive zajedno već tri godine, klupko je polako počelo da se odmotava, a nakon što su mnogi pelimisali da za pomirenje ipak postoji šanda, čini se, zaključak je korisnika društvenih mreža, da do istog neće doći.

Toni je, čini se, obrisao ili čak blokirao Draganu na Instagramu, nakon što je pomenuti mrežu vratio, ali je njihove zajedničke fotografije ostavio.

Podsetimo, Dragana je u saopštenju otkrila da oni žive odvojeno još od 2021. godine, što je šokiralo mnoge, jer su odavali utisak da je između njih sve u najboljem redu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading