DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Otkriveno koliko Cecina sestra zapravo ima godina, šok podatak!
Printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila koliko joj znači sestra Lidija Ocokoljić koja joj je oduvek bila najveći prijatelj i podrška.

Dve sestre koje oduvek intrigiraju javnost često možemo videti zajedno na odmorima, slavljima i porodičnim okupljanjima.

Lidija Ocokoljić

Foto: Ataimages

 

Od početka Cecine karijere, pa sve do danas, jedna drugoj čuvaju leđa, a poznato je i da je Lidiju i Arkan obožavao, te da je i tada, dok je on bio živ, Cecina sestra živela u njihovoj vili u Ljutice Bogdana.

- Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke - rekla je Ceca jednom prilikom za medije.

Lidija i Predrag

Foto: ATA Images

 

Ono što malo ko zna je i činjenica da je Ceca od Lidije starija samo godinu i po dana, ali je nikada nije posmatrala kao mlađu sestru.

- Mala je razlika između nas dve, rasle smo maltene kao da smo bliznakinje, kroz život smo bile jedna drugoj podrška i dan-danas je to tako - pričala je Ceca pre nekoliko godina.

 

 

Podsetimo, Ceca je oduvek isticala koliko voli Lidiju, a pre nekoliko godina uputila joj je i emotivno objavu na Instagramu koja je oduševila javnost.

- Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najjača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše… - napisala je Ceca.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading