Šako
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Šako Polumenta proslavio je 56. rođendan.

Folk pevač je slavlje upriličio u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, a potom se oglasio na Instagramu, gde je otkrio šta su mu unuke pripremile.

Baloni na kojima su bila ispisana imena njegovih unuka Mellani, Iria, Klea, Lava i Šaka juniora, oduševili su pevača, koji nije mogao sa sakrije emocije.

SVI NA NOGAMA U DOMU POZNATOG PEVAČA! Podelio srećne vesti, čestitke se samo nižu, stiglo i iznenađenje!

Foto: ATA Images

 

- Bilo šta da kažem bilo bi jako malo, jer i ovaj video ne može preneti vrednost i sreću jednog ispunjenog muškarca. Biti roditelj i deda je najlepša stvar što ti božiji dar može podariti i dati značaj i mir. Ova slika je i zadatak samom sebi, da je svaki trenutak sreća a kod pravih ljudi i roditelja dar za njihovo oko i osmeh na licu, da život može da bude jako lep ako si spreman za to - napisao je Šako na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, popularni pevač, Šako Polumenta, danas uživa u lagodnom životu, zahvaljući novu kojeg je zaradio mukotrpni radom, ali nije sve uvek bilo tako.

Pevač je nedavno u jednoj emisiji ogolio dušu i ispričao detalje o svom životu i odrastanju.

Odrastao je uz petoro braće i jednu sestru u jako oskudnim uslovima, a svoje prve pare zaradio je tek nakon što je krenuo da radi u firmi gde je radila i njegova majka, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading