Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Dragana Mirković pre tri dana saopštila je da se razvodi od Tonije Bijelića, nakon 24 godine braka. 

Ona se prvo dotakla priče o razvodu i razlozima kraha ljubavi sa Tonijem: 

- Već dugi period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše nego staviti tačku na naš brak - rekla je pevačica za medije.

Dragana Mirković

Printscreen/Pink.rs

 

Ona je nedavno imala koncertnu turneju, ali joj od iste novac nije bio prioritet, a sada je otkrila i nove detalje o svojoj finansijskoj situaciji.

- Nije me sramota reći da ja sad nemam novca. Takvo je vreme. Moj posao je pošten. Nemam pomoć ni od koga, sve ovo što vidite oko koncerata to sam samo ja, ali ja to tako želim. Čoveku nekad treba težak period, mene niko na ovo nije terao. Nije bitno imam li novca. Trenutno ga nemam, sve je otišlo na turneju i humanitarne koncerte - rekla je pevačica za "24sata.hr".

Podsetimo, Dragana se za Tonija udala 2000. godine. On je živeo u momačkom iznajmljenom stanu od 50 kvadrata, a Dragana u jednoj od najvećih i najlepših kuća u Beogradu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading