Nada Topčagić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Poznato je da Nada Topčagić sa suprugom živi u Banovcima, gde inače imaju u kuću, a sada su progovorile i njene komšije.

Jedan gospodin je otkrio da poznaje i njenog sina Mihajla, a za pevačicu je imao lepe reči.

- Nadu poznajem lično. Devojka mog drugara čistila joj je stan u Beogradu i ovde. Alapača jedna (smeh). "Seljačino iz Banovaca", tako mi govori, onda ja njoj isto tako, pa joj kažem šta su Banovci, ako sam ja seljačina? Zezali smo se uvek... pamtim još dok je Mihajlo bio mali kad ubaci ruku u gepek pa ga ona zeza, udari ga po ruci i tako... eto koliko dugo je znam. Luda je kao i ja, voli da popije... - otkriva on, a mnogi navodno ni ne znaju ko je ona.

ALAPAČA, VOLI DA POPIJE! Komšije Nade Topčagić razvezale jezik, skandalozni komentari, ovako nešto niko do sada nije izgovorio javno!

Pink printskrin

 

Nada Topčagić, ko je to? - rekao je jedan od komšija iz Banovaca:

- Pevačica - doviknuo mu je prijatelj iz kola.

- Aha, ona... Ja je iskreno nikad nisam video, niti sam je čuo kako peva uživo, ali znam da voli da popije - kaže drugi komšija, a u blizini njihove kuće komšije baš i nemaju lepo mišljenje o pevačici...

Pa okej je Nada, nemam šta više da kažem. Ako treba da kažem da je okej, evo - okej je... - otkriva jedan od njih odmahujući rukom, te stavljajući do znanja da mu se baš i ne priča, dok je jedan gospodin odbio da priča o njoj, a treći je imao čak i pogrdne komentare, piše Telegraf.

Podsetimo, pevačica Nada Topčagić 23. marta, hitno je hospitalizovana u Urgentni centar, zbog jakog bola u stomaku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading