Snežana Đurišić
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Vest da se Dragana Mirković razvodi od biznismena Tonija Bijelića nakon skoro 25 godina braka, iznenadila je mnoge javne ličnosti.

Sada je udarnu vest u Srbiji prokomentarisala i njena koleginica, Snežana Đurišić.

Pevačica je istakla na samom početku da je veoma bliska sa Draganom, te da ne želi da zalazi u privatan život, ali je poslala jaku poruku.

- Jako je volim. Ne bih komentarisala tuđi privatan život, a mogu reći samo da je moja deviza, da je uvek bolji dobar razvod, nego loš brak - rekla je ona i dodala:

Ona najbolje zna i njen suprug, šta i kako i zašto... Neka to njima. Da je lako, verovatno nije lako zato što su dugi niz godina, ali dobro, to je sve privatan život. Želim im oboma puno sreće i snage - bila je iskrena pevačica.

Snežana Đurišić

Foto: AtaImages

 

Snežana se dotakla i izjave Jelene Karleuše i podrške koju je uputila Dragani i Toniju, naglasivši tom prilikom da muškarci više nisu isti kao što su nekada bili.

- Slažem se, sve se promenilo. Malo sam tužna zbog svega ovoga, što nam je dato sve, data nam je uvek neka najbolja moguća opcija, a mi se uhvatimo za najgore - rekla je Snežana za Grand.

Podsetimo, Dragana je prvi put, u jeku razvoda od Tonija, otvorila vrata svog velelepnog dvorca i otkrila detalje nepoznate javnosti, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading