OTKRIVENI DETALJI PRVOG BRAKA DRAGANE MIRKOVIĆ! Turneje i skupocena putovanja na početku karijere, a ona mu nije jedina sa estrade!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mirković u centru je skandala nakon što je zvanično objavila informaciju da je podnela papire za razvod od Tonija Bijelića sa kojim je 24 godine u braku. 

Ipak, javnosti nije toliko poznato da je imala jedan brak pre njega i ko je čovek sa kojim je bila. 

Draganin prvi muž bio je bivši estradni menadžer i državni funkcioner Zoran Bašanović. 

Navodno je Dragana upravo sa njim izgradila temelje svoje karijere. Uz konsultacije sa Zoranom, pevačica je postala jedna od najpopularnijih regionalnih zvezda, a prvih nekolikoliko godina zabavljanja proveli su na turnejama po svetu, pisali su bosanski mediji svojevremeno. 

Šuškalo se da su se tajno venčali na jednom od putovanja po Americi, u Las Vegasu, o čemu Dragana nikada nije zvanično govorila za javnost te su svi drugi verovali da joj je austrijski biznismen jedini muž. 

OTKRIVENI DETALJI PRVOG BRAKA DRAGANE MIRKOVIĆ! Turneje i skupocena putovanja na početku karijere, a ona mu nije jedina sa estrade!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Biznismen Nebojša Tubić Žabac jednom prilikom je govorio kako je Zoran Bašanović bio u vezi sa Mairom Škorić, a da ga je Dragana otela od nje, a takođe navodi da je Bašanović ostavio Draganu zbog Jelene Karleuše, pisao je Express.ba.

-Zoran je uživao u skupocjenim automobilima pa sada Dragana kupuje skupa i nova vozila samo da bi prkosila njemu i da on vidi šta je izgubio – pričao je tada Žabac za gorepomenuti portal.

Podsetimo, prvi muž Dragane Mirković nije smatrao da je to nešto o čemu je potrebno ćutati, pa je svojevremeno govorio o njihovoj vezi. 

- Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja - počeo je priču za medije svojevremeno Zoran.

- Dragana i ja smo se venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo tajno venčanje o kome se pričalo, sad više nije - rekao je Bašanović, a više o tome pročitajte u dovojenom tekstu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading