Draganin sin
Foto: Alo/Alo!

Pre dva dana Dragana Mirković je zvanično objavila da se posle 24 godine braka razvodi od supruga Tonija. Pored nje same, tu činjenicu teško su podnela i njena deca Marko i Manuela, ali se oboje trude da ne pokažu slabost pred majkom kojoj je sada podrška najpotrebnija.

S tim u vezi Marko se sada oglasio na svom Instagram nalogu i objavio fotografiju na kojoj je automobil koji verovatno ima u svojoj kolekciji, kao i dva dobermana.

Marko

Printscreen/Instagram

 

U pitanju je, kao što i sami možete da vidite, "merccedes" G klase koji vredi oko 200.000 evra i san je mnogih koji jure statusne simbole. Tu su i dva dobermana, ali nije poznato da li Draganin sin Marko ima ove ljubimce ili pak planira da ih nabavi.

Podsetimo, Dragana o svojoj deci priča ponosno i uvek ističe da ni Marko, ni Manuela ne žele da se medijski eksponiraju.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima svojevremeno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading