Jelena i Draginja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Osim što javno bira pevačicu za duet koji planira da snimi i objavi na novom albumu, Sloba Radanović je rešio da pokaže javnosti i privatni život na tacni. 

U okviru programa gledaoci će moći da vide kako se on slaže sa suprugom Jelenom, njihovog sina Damjana, kao i Jelenine sinove iz prvog braka, a sinoć se u programu pojavila i Slobina majka Draginja. Jelena je s tim u vezi iskoristila priliku da još jednom javno pokaže kako se slaže sa svekrvom:

Sloba Radanović

Foto: Alo.rs

 

- To je opšte poznato da se mi od prvog dana da se lepo slažemo. To se potencira, jer je postalo normalno da se snajke i svekrve ne slažu, uvek neki problem i nesuglasice, ali se mi stvarno nikada nismo posvađale. Mi se čujemo, čak se i više čujemo nas dve, nego Sloba i njegova mama - rekla je Jelena, a Sloba se nadovezao:

Slobina mama Draginja

Foto: Alo!

 

- Stvarno savršen odnos, imam utisak da je i ona živnula kada se on rodio. Ona se ne libi da to i pokaže, ranije smo morali da je ubeđujemo da dolazi kod nas, a sada je dosta manje ubeđujemo da dođe kod nas, uvek jedva čeka da ga vidi - rekao je Sloba u emisiji koja se sinoć emitovala na TV Pink.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading