Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Prva nedelja proleća navela je mnoge poznate ličnosti da uživaju u prirodi, a među njima i Jovanu Jeremić koju smo uhvatili na Adi Ciganliji dok je vozila rolere.

Uvek raspoložena za razgovor sa nama je podelila detalje svoje privatnosti, potkačila koleginice, ali i otkrila buduće planove sa emotivnim partnerom Draganom Stankovićem.

- Dobro je poznato koliko volim da treniram i ulažem u sebe. Ljudi vole kada me vide u prirodi. Slikaju se sa mnom, govore da mnogo lepo izgledam u prirodi, da sam mršavija, da sam zgodnija, da sam skroz super. Mnogi imaju predrasude o meni, naravno s razlogom budući da im ja te razloge i dajem. Očekuju karkondžulu kada me vide, pa se iznenade time što sam normalna - kaže Jeremićeva koja već mesecima uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo bukvalno lice i naličije istog novčića, isti smo. I onda stvarno kada nađeš tu idealnu polovinu, ja sam toliko zahvalna gospodu Bogu na svim stvarima što mi je dao, toliko me je blagosiljao, toliko mi je dao darova u životu. Ogromnu karijeru, dete koje je prepametno, preslatko. Dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, znači dva muža, dve svekrve. Kada sa 33 godine doživiš da si se ostvario na svim poljima, to je blagoslov - navela je Jovana koja još uvek ne razmišlja o udaji.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne opterećujem se udajom. Jednom sam bila udata pred zakonom, u crkvi se nisam udavala i pred Bogom nikom nisam rekla da. Umesto toga da budem papirološki udata, biram da budem srećna žena. Važno mi je da Dragan i ja uživamo, te ne planiram da rađam decu sledećih deset godina. Razmišljam o nekim novim projektima koje planiram u septembru, biće tu noviteta, novih rubrika, ali otom potom.

Poznato je da Jovana ima čak dva stana u centru prestonice, ali malo ko zna da ona poseduje i nekretninu u Crnoj Gori.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Svaka pametna žena treba da ulaže u nekretnine, i planiram da nastavim tim tempom dok god imam priliku. Već imam jednu nekretninu u Crnoj Gori, tačnije moji roditelji, tako da ću i ove godine odlaziti u Crnu Goru više puta.

Alo/ J.M. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Raščanin

28.03.2024 14:39

Ako si ti normalna osoba , pitam se kako izgleda nenormalna.