Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Dragana Mirković podnela je papire za razvod od Tonija Bijelića sa kojim je bila više od dve decenije u braku, a iako je proces pokrenut tek sada, pevačica i biznismen ne žive zajedno od 2021. godine.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana je za Alo! govorila odmah nakon što je njen suprug napustio velelepni zamak, a evo šta nam je pevačica tada rekla.

- Bilo je lepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je zaboravim ovu godinu i nadam se da će nam 2022. biti mnogo bolja i bez svega ovoga što se dešava. U privatnom životu je takođe bilo sve savršeno, deca su odlični učenici i sve je kako treba - istakla je ona i priznala da svoju iskrenost smatra manom:

- Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti - rekla nam je ona i otkrila da je u životu najviše povređuje nepravda.

Dragana Mirkovic

Printscreen

 

Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam - dodaje pevačica.

Na pitanje zbog čega njen sin Marko i ćerka Manuela ne dolaze često u našu zemlju, Dragana nam je kazala:

- Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. Njih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju - istakla je ona za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading