Dragana Mirković
Foto: Alo/Alo

Komšije Dragane Mirković iz sela Kasidol gde je pevačica odrasla i gde i danas žive njeni roditelji, ostali su nemi na vest o njenom razvodu.

Kako su naveli za medije, niko nije ni sanjao da će se pevačica i Toni razići nakon 24 godine braka.

- Možda je dolazila Dragana u poslednje vreme, ali je ja dve, tri godine nisam videla. Tu su njeni roditelji, oni sami žive u toj kući. Pitate kakvi su? Pa, šta bih rekla… Ne znam. Okej su, ali su malo ograničeni. Ne znam kako bih drugačije rekla. Dolaze svaki dan u prodavnicu, kupuju šta im treba… Ovo je malo mesto i sve se zna, ali razvod nas je sve šokirao. To niko nije očekivao - rekla je jedna od komšinica, a druga se ubacila u priču:

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

- Znam Jelicu i Predraga, komšije smo. Pročitali smo u medijima da se Dragana razvodi, ali njih dvoje to ne žele da komentarišu. Nikad se nisu javno eksponirali. Nikome nije lepo da čuje da se neko razvodi, pa tako ni za njih. Mi znamo Draganu od malena, tako da ovo nisu vesti koje bismo hteli da čujemo. Narod po malim mestima za to kaže da je pukla bruka, šta da vam kažem - rekla je ona, prenosi Blic.

Podsetimo, Dragana je juče izdala zvanično saopštenje za medije povodom odluke da se razvede, a sada joj je najveća podrška ova žena, o čemu možete čitati u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading