Nikolija Jovanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nestala devojčica Danka Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora, digla je Srbiju na noge. 

Osim zabrinutih građana običnih smrtnika, i mnogi poznati oglasili su se ovodom nestanka, spremni da pomognu ukoliko je to moguće, a među njima je i pevačica Nikolija Jovanović koja se posebno potresla.

Nikolija i Relja

Printscreen

 

- Ne znam šta da kažem, sem da se molimo Bogu da se dete pronađe živo i zdravo. Mislim, to je sigurno najveći strah svakog roditelja i svake majke. Verujem da svi rade sve što mogu da se devojčica pronađe što pre živa i zdrava. Šaljem svoju podršku i molitvu. Ne znam kako drugačije da pomognem - rekla je Nikolija za Telegraf.rs.

nestanak Danke

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, osim Nikolije i drugi poznati objavili su na svoje naloge sliku nestale devojčice kako bi se što više ljudi uključilo u potragu. Među njima su Ceca Ražnatović, Ana Kokić,  Anđela Ignjatović Breskvica, Maja Berović, Tea Tairović, Sloba Radanović, Vojaž, Aleksandra Prijović, Anastasija Ražnatović, pevačica Ana Sević, pevač Sloba Radanović i drugi. Kako je nedavno saopšteno, roditelji nestale devojčice odvedeni su na saslušanje, o čemu možete čitati u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading