Zakuvavanje Era Ojdanić
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Andrija Era Ojdanić nikada nije imao problem da otvoreno govori o svojim ljubavnim poduhvatima.

Tako je bilo i u našoj emisjiji "Zakuvavanje" gde je prebrojao svoje ljubavne afere.

- Nikada u životu nisam bio reckaroš, niti ću to biti. Nikada nisam napadao žene. one su mene. Istina je da se nisam branio, jer kako odoleti kad sam ceo život okružen lepim ženama. Nisam brojao, ali imao sam više od hiljadu žena - ispričao je poznati folker.

Iako je sada u vezi, Ojdanić kaže da zbog toga neće odustati od osvajačkih pohoda:

- Koja žena ne voli da bude poštovana, cenjena, uvažena i da joj se uputi kompliment? Ne postoji, ja takvu nisam upoznao. Pogledaj kakav sam frajer! Pa šta ako je bilo hiljadu i kusur žena! Idem dalje! Dosta će biti kad onaj gore bude rekao da je dosta.

Iako je njegov ljubavni život punio novine, Ojdanić kaže da su objavljivane i nestine. Tvrdi da nikada nije probao ljubav sa muškarcem, kao što su pisali neki mediji.

Kaže, to su bile šale, te da ga ja na tu temu, iz ljubomore, prozivao njegov prijatelj Bora Drljača.

- Nas dvojica smo bili veliki drugari i prijatelji. Nikada se nismo zamerili i posvađali. Ja sam na sceni bio malo nemiran, a on je na to bio malo ljuboman. Onda mi je u šali govorio: "nešto si mi sumnjiv. Samo da znaš da sam ja uvek bio tobdžija" - kroz smeh priča Ojdanić.

 

@alo_portal Kubik i po u usta i bombona Celu emisiju “Zakuvavanje” sa Erom Ojdanićem možete pogledati na našem YouTube kanalu od 20 časova! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

U emisiji "Zakuvavanje" koja se emituje svake srede u 20 sati na Alo! You Tube kanalu, Ojdanić je pričao o novcu koji je zaradio te je otkrio svoj recept za sticanje bogatstva:

- Nikada nisam bio škrtica. Mada, neki kažu: "jao, Era ima zmiju u džepu". Ne, nikada nisam bio škrtica, ali sam od jednog dinara uvek pravio tri.

Celu emisiju sa Erom možete pogledati na početku teksta ili na našem zvaničnom YouTube kanalu.

Piše: T. K. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
ZENA

27.03.2024 22:07

Zene ne verujte muskarcu koji se hvali. Kvalitetan muskarac nikada nece pricati o svojim sposobnostima. To rade nesposobni.

Koko

27.03.2024 22:29

Mozda je mislio da je pio kafu sa njima