Dragana Mirkovic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Javnost bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, ovaj čuveni par razvodi se nakon 24 godine braka. 

Dragana je kao razlog razoda navela da njihov odnos više nije isti, a mediji prenose da Toni već duže vreme živi sa 15 godina mlađom devojkom. 

Pevačicin život je vrlo dobro poznat javnosti, dok se njihova deca i Toni nisu često eksponirali, pa se i ne zna mnogo detalja iz njegovog života.

Uskoro bivši suprug poznate folkerke, Antonio Toni Bijelić, rođen je u Austriji, u Beču, 1973. godine i ima 51 godinu. 

Njegova porodica je srpske nacinonalnosti, tako da se za njega kaže da je Srbin iz Beča. On je poreklom iz sela Šimići u okolini Banjaluke. 

Bijelić se školovao u Austriji, a oduvek je izuzetno posvećen biznisu. U ovoj zemlji stekao je pravu imperiju i vlasnik je nekoliko firmi u industriji automobilizma, te građevine, a zajedno sa Draganom je osnovao i njenu televiziju u Požarevcu.

Dragana Mirkovic

Foto: Alo ilustracija

 

 

On je uspeo da kupi kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile čija je minimalna vrednost 70 hiljada evra.

Veliki uspeh u auto industriji Toniju je obezbedio puno novca, ali i dobar položaj u društvu. Toni je svoj ekonomski status uložio u nekretnine, pa na taj način i dodatno zaradio. Pored automobila, lider je u nekretninama i svaka od njih bila je veoma skupa. Ističe se da je Toni svoje bogatstvo stekao na pošten način marljivim radom. 

Pre 10 godina kupio je luksuzni dvorac Ebenfurt u Austriji, u kom sada Dragana živi sa decom, budući da se Toni odselio.

Bijelić je u drugoj polovini 2023. godine kupio ogromnu vilu u Opatiji, a kako je tada naveo reč je o „novoj biznis rezidenciji“, iako sada kako mediji navode, u istoj često boravi sa novom devojkom. 

Poznatu pevačicu je upoznao slučajno, a njegovo interesovanje za nju bilo je ogromno, pa su se ubrzo i venčali, a bogatstvo koje su stekli zajedno iznosi  iznosi 100 miliona dolara, prema procenama sajta "Net Worth Celebrities".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading