Maja Nikolić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Javnost je zatekla informacija da se pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić razvode nakon 23 godine braka. 

Domaći mediji kontaktirali su Maju Nikolić koja je Draganina dugogodišnja prijateljica. Maja je bila šokirana kada je saznala za novosti, pa je odmah uputila poruku podrške svojoj prijateljici.  

- Ne znam, ja sam uvek na Draganinoj strani, uvek sam njena podrška, ona je moja velika prijateljica, njen sam gost u Zagrebu 3. i 4. maja. Prvi put čujem, šta god da se desilo. Nikad nismo pričali o tome. To je njen život, ona najbolje zna! Dragana je za mene najbolji čovek, najbolja žena, uopšte ne sumnjam, ja ne verujem da je istina. Ja ne sumnjam da je donela najbolju odluku za sebe i svoju decu, ona je pravična žena. Za mene ima maksimalnu podršku, ako treba, biću pored nje sutra da je tešim! Toliko je pomogla ljudima sa estrade - ispričala je Maja Nikolić za Republiku. 

MAJA NIKOLIĆ O RAZVODU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica otkrila detalje, pa joj poručila sledeće

Printscreen

 

Podsetimo, Dragana se oglasila i u zvaničnom saopštenju rekla:

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - rekla je Dragana, a detljnije pročitajte u odvojenom tekstu. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading