Slađa Milošević
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vest da je rok diva Slađana Milošević umrla u 69. godini potresla je ceo region, a napustila nas je posle teške borbe protiv opake bolesti.

Mnoge kolege su iznenadnom smrću pevačice, a sada se za Alo! oglasio iu Milić Vukašinović koji nije krio tugu. 

- Pogođen sam i iznenađen. Znam je otkako je uplovila u šoubiz. Na početku smo je tretirali samo kao dobru ribu, bila je glavna riba u bivšoj Jugoslaviji - rekao je Milić i otkrio kada se zbližio sa Slađanom.  

Milić Vukašinović

Foto: Alo.rs

 

- Kupila me je kad je postala pevačica teškog roka, tada smo se bolje upoznali i pričali kao kolege, a ne samo kao muško-žensko. Ona se angažovala, bila je čak i u Americi, gde je pokušavala sa rokom. Tada sam joj govorio da snimimo zajednički album, imali smo planove - priznao je Vukašinović.

slađana milošević

Foto: Ataimages

 

Roker nam je otkrio da dugo nije video koleginicu. 

- Dugo je nisam video. Nije htela da mi kaže da je u bolnici, već je rekla da neće biti tu neko vreme. Kasnije sam iz medija saznao za njenu bolest, al sam se nadao da će se izlečiti. Međutim, danas su nas sačekale tužne vesti. Neka joj je laka crna zemlja - rekao je Milić za Alo!. 

Podsetimo, Slađana Milošević umrla je u 69. godini. Umetnica je izdahnula u Zemunskoj bolnici, gde je provela poslednjih 10 dana života. Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading