Lepa Brena
Foto: Alo/Printscreen

Lepa Brena ponovo se našla na meti internet prevaranata koji su njen lik iskoristili za prodaju leka za dijabetes s kojim ona apsolutno ništa nema.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Brena svojim fanovima naglašava kako izvesne proizvode ne reklamira, uprkos tome što je uz njih plasirana njena fotografija.

Ona se sada oglasila i ogradila od cele priče, ali i otkrila da će podneti sankcije, jer se ovo ne dešava prvi put. 

- Želim da vas obavestim da se u javnosti reklamira preparat, odnosno kapsule, koji koriste moj lik, koristeći intervju koji im nikada nisam dala. Upozoravam vas da se njime nisam lečila i zbog toga ću podneti sve pravne sankcije - poručila je Brena.

Lepa Brena

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, pored Brenine fotografije, na reklami koja je preplavila društvene mreže, nalazi i pevačicin izmišljeni intervju.

- Svako ko pročita ovaj članak rešiće se dijabetesa u kratkom roku! Šećerna bolest više nije problem! Lepa Brena napokon izlečila šećer, pa je odlučila da podeli prirodnu metodu, javno i besplatno. Pročitaj - pisalo je na početku oglasa, a onda se nastavlja:

- Želim da vam ispričam kako sam se sama izborila sa ovom bolešću. Odlučila sam da sve kažem iskreno, jer je tema veoma delikatna. Pre otprilike godinu dana, počeli su se pojavljivati prvi znaci bolesti. Pre nekoliko meseci bila sam kod doktora. Potvrdio je da imam dijabetes tip dva. Rekao mi je da hitno treba da ga lečim - piše, između ostalog, u lažnom intervjuu, a zatim navodna Brena objašnjava kako se izborila s dijabetesom i to uz pomoć jedne doktorke i određenog leka, te poziva sve da što pre kupe ovaj lek, kako bi i njima "pomogao" kao i njoj.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading