Ceca
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Uprkos tome što im je ćerka Ceca Ražnatović, roditelji folk zvezde žive daleko od očiju javnosti u rodnoj Žitorađi, u domu u kom je pevačica odrasla.

Ipak, porodični dom Veličkovića je renovinar i opremljen po poslednjim trendovima, te roditelji Mirjana i Slobodan Veličković ni od čega ne oskudevaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Iako enterijer doma Cece Ražnatović javnost nikada nije videla, po spoljašnjosti kuć može se zaključiiti da je veoma uređen, a pogled sa ulice je poprilično impresivan.

U samom centru sela prostire se vila na dva sprata ograđena visokim kamenim zidom i metalnom kapijom, koja štiti Cecine roditelje od znatiželjnih pogleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Folkerka je ugradila roditeljima i video-nadzor. Spoljni zidovi su u staklu, a najinteresantniji detalj nalazi se upravo na metalnoj kapiiji ovog zdanja. Poštansko sanduče na kom piše nadimak folk dive svaki put oduševi javnost. Iako se priča da je sanduče u međuvremeno sklonjeno, fotografije čuvaju uspomenu na ovaj poprilično prizor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Ceca je zahvalna roditeljima što su joj pružili srećno detinjstvo i koristi svaku priliku da im se oduži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Sve što mogu da kažem za moje detinjstvo jeste da je to bilo jedno zdravo, srećno, veselo i bezbrižno detinjstvo. Doživela sam staru Jugoslaviju, sećam je se, zaista jedno bezbrižno detinjstvo - rekla je jednom prilikom pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading