Kistina Voica
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Kristina Voica proslavila se u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a malo ko zna da krije veliku tugu i bol za najrođenijima.

Kistina Voica

TV Pink/Printscreen

 

Pevačica je starijeg brata izgubila u saobraćajnoj nesreći, a ubrzo nakon ove porodične tragedije usledio je još jedan šok koji je pevačicu zavio u crno.

Dok se njena porodica oporavljala od gubitka, stigao je nalaz da njen mlađi brat boluje od tumora. Uprkos nadanju i borbi da ozdravi, za samo sedam meseci izgubio je najtežu bitku.

- Ova tragedija u stvari traje jako dugo. Bila sam mlada kada sam izgubila braću, sada sam izgubila i majku, ali shvatila sam da čovek mora da bude srećan jer tuga ubija, uništava život i radost - rekla je učesnica "Nikad nije kasno".

Kistina Voica

TV Pink/Printscreen

 

Kristina je jednom prilikom u razgovoru za medije rekla da je njena majka preminula od velike tuge sa kojom nije mogla da se nosi.

- Ona je bila veoma bolesna žena, hoću da kažem svim ljudima da tuga ubija. Moja majka je izgubila dva sina. Jedan je poginuo spletom nesrećnih okolnosti, a drugi se sa četrnaest godina razboleo i preminuo od raka. Ljudi treba da znaju da kada čovek tuguje, onda se telo razboli. Moja majka nas je napustila prerano - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading