Edita
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Edita Aradinović je u detinjstvu preživela veoma teške periode i suočila se sa velikim gubitcima.

Edita otkrila ko joj je najpoželjniji muškarac na estradi

Promo

 

Odrasla je u beogradskom naselju Karaburma, koje naziva "getom":

- Volim da kažem da sam bila uličarka, ali ne znam ovde baš, ne mogu sve da kažem. Tada je nekako bilo druženje na ulici. Moja mama je radila dva posla, jer su se moji razveli kad sam imala 12 godina. Inače sam odrasla sa sestrom Indi i bratom. Ona je krenula uveliko da nastupa radi, moj brat je preminuo, a ja sam ostala sa mamom. Mama je odgajala ceo život našeg brata, jer je bio bolestan, imao je Daunov sindrom. Mi smo veoma konzervativno i tradicionalno vaspitavane kao žene, ali smo imale težak zadatak i izabrane smo da idemo težim putem, u smislu, meni je žao, ja sam mislila da ću biti majka sa 20, da ću imati sa 30 troje dece. Bila sam ubeđena da će takav biti moj život, da ću biti domaćica, da ću biti u kući, jer sam takav tip žene, generalno, međutim, izabrane smo da idemo nekim, pa ja bih to nazvala, težim putem - bila je iskrena pevačica.

Edita

Printscreen

 

- Kao maloj mi ej bilo jako teško. Razmišljala sam: "Što ja imam bolesnog brata? Što moja sestra ne može više vremena sa mnom da provodi? Što ja tatu ne viđam? Što mama nema više vremena za mene..."  I tako sam u nekom svom svetu, u svom dvorištancetu odrastala - navela je Edita, koja je sa 17 godina pronašla svoj prvi posao.

- Rano sam počela da radim i da zarađujem silom prilike. Za mene je to bilo rano zato što je meni prekinuto detinjstvo, u tom smislu nasilno.

U trenutku kada je snimila prvi veliki hit, majka, za koju je toliko vezana, se razbolela.

- To je bilo jako stresno, izgubila sam mnogo kilograma i svako veče pod ćebetom sam molila Boga samo da nije ono najgore i znam svaki put kad dođem sa puta, svake nedelje zapravo, kad je vidim sve slabiju, nema kosu... To je stvarno najgori period, kada je bila na hemioterapiji, a onda kada sam posle toga pričala sa njom i kada sam je pitala šta je tebi bilo u glavi, kako si se ti izborila šta si ti mislila u najgori momentima, a ona kaže: "Samo mi je u glavi bilo, ja nisam završila sa svojim decom, ja još njih nisam izvela na pravi put, ja ne mogu da odem" - otkrila je Edita koja je na pitanje koji je trenutak najveće tuge u životu bio kroz koji je prošla odgovara:

Edita u teretani

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam stalno tužna, to je nešto što nosim sa sobom i vrlo često ja umem da evociram tako uspomene da se tako osećam, bukvalno isto kao tog trenutka kada se to nešto desilo ali recimo, ajde kad je mama bila bolesna, to mi je bilo najgore osećanje, bolest, jer ne možeš da sprečiš, bolest sama kad ide ne možeš joj ništa - rekla je u emisiji "Balkanskom ulicom".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading