PRVA LJUBAV NATAŠE BEKVALAC TRAGIČNO JE NASTRADALA Pevačica mu je posvetila ovu čuvenu baladu
Foto: Printscreen/Printscreen

Nataša Bekvalac se sa 17 godina ludo zaljubila u mladića koji je obožavao motore, studirao arhitekturu i nije mogao da odoli moćnim dvotočkašima. 

Njih dvoje su tih dana u Novom Sadu bili opštepoznati po brzoj vožnji motorom koja je ovog mladića koštala života. Tragedija se dogodila samo nekoliko desetina metara od mesta gde se nalazi kafana Danila Ikodinovića.

Iako tada nisu bili zajedno, Nataša je snimala svoj prvi album, vrlo teško se nosila sa gubitkom, pa je bivšem dečku posvetila i jednu od svojih numera pod nazivom "Miris". On je inače bio pevačicina prva mladalačka ljubav.

PRVA LJUBAV NATAŠE BEKVALAC TRAGIČNO JE NASTRADALA Pevačica mu je posvetila ovu čuvenu baladu

Foto: printscreen/tvK1

 

Nataša je oduvek volela momke koji obožavaju dvotočkaše i brzu vožnju, a jedan od njih je bio i Danilo Ikodinović. 

Jednom prilikom, dok su još bili zajedno, Ikodinović je otkrio da su motori i brza vožnja jedino oko čega se svađao sa Bekvalčevom. Proslavljenog vaterpolistu upravo je pad sa „jamahe“ umalo koštao života, a kasnije možda i braka sa  Natašom.

Podsetimo, to se desilo 2008. godine, kada je pri brzini od 170 kilometara na sat izazvao tešku saobraćajnu nesreću.Kasnije je i sam Danilo priznao da mu je to najveća greška u životu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading