TAKMIČAR UŠAO U ŽESTOK SUKOB SA ŽIRIJEM! Saši Popoviću pao mrak na oči: Sad si bezobrazan, nije ti mesto tu!
Printscreen

U jučerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja Zvezde Granda došlo je do nezapamćenog okršaja takmičara i Saše Popovića

Takmičari Bojan Lazović i Miki Sekulovski bili su u duelu, a u toku komentara članova žirija, Boban je burno odreagovao i nastala je svađa. 

Marija Šerifović se prva oglasila, pa istakla svoje mišljenje. 

- Mikiju sam dala glas, ali želim da pojasnim zašto. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom mišljenju on je bolji pevač od kandidata broj dva. Zbog toga nisam glasala za drugog kandidata – rekla je Marija, a takmičar Lazić joj je odgovorio:

- Moje pevanje je onda bilo za tri glasa. Mislim da nisam bio falš i da su kandidati koji imaju falš pevanje dobili pet glasova. Tada počnem da mislim da ne treba budem ovde gde sam sad - zaključio je Bojan.

Zvezde Granda

Printscreen/PINK TV

 

Kako bi prekinuo ovu diskusiju, uključio se i Saša Popović.

- Morate da shvatite da nisu falševi merilo da li će neko dobiti tri ili četiri glasa. Bobane, moraš da shvatiš da sam napravio sto zvezda, nadam se da ti je to jasno . Dolazio si na audicije kao mlad, pevao si falš i svakako. Jedne godine te nisam pustio, pa sam te pustio, pa si napredovao. Ovo je sedmo kolo. Ja kad biram tačno znam. Ovo radim dvadeset godina, razmišljam kao producent i gledam da li neko može kasnije nešto da napravi. Možda je i slabije pevao. Pevanje je najbitnije, ali nije sve u pevanju – rekao je Popović.

Boban je zatim istakao još jedan svoj stav koji je žestoko pogodio Sašu Popovića.

- Mislim da moje postojanje na ovoj sceni gubi smisao – dodao je Bole, ali je dobio žestok odgovor od Popovića.

- Kako gubi smisao, sad si bezobrazan. Kako možeš ovako nešto da kažeš? Ti si sada ušao u neke odluke žirija, ako oni nemaju kredibilitet onda nemoj da se takmičiš. Ovo stvarno ne razumem, sad si ispao bezobrazan i mislim da sa tim stavom i nije ti mesto tu. Ako misliš da ti nije mesto tu, onda ne znam šta - rekao je Popović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading