Branka i Gagi
Foto: Alo/Printscreen

Dragan Gagi Jovanović, zajedno sa suprugom Brankom Pujić, beg od gradske vreve pronašao je na obroncima Zlatibora.

Naime, poznati glumački par tamo često boravi, gde su napravili pravu oazu mira.

Gagi Jovanović

Foto: Al Jazeera

 

Jovanović je svojevremeno ispričao da, iako je rođen i odrastao u Beogradu, kuću na srpskoj lepotici doživljava kao dom.

Uzevši u obzir da Gagi poslednjih godina muči muku sa kičmom, tačnije diskuj hernijom, boravak na planini i svež vazduh svakako mu prijaju, a takođe mu prija i druženje sa meštanima i životinjama.

Gagi Jovanović

Foto: Al Jazeera

 

- Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija – priznao je svojevremeno Gagi u intervjuu za Al Jazeeru i oduševio sve.

U jednom razgovoru je opisao kako je izgledao njegov susret sa lisicom, koja je došla da ga poseti. Došla je u njegovo dvorište, a on ju je ugostio tako što ju je primio u dom i spavao sa njom nekoliko dana. Posle toga ju je pustio, a često se dešavalo da mu dođe u posetu.

Gagi Jovanović

Foto: Al Jazeera

 

On je otkrio i da je njegova supruga Branka na početku njihove veze želela da imaju kuću na moru.

− Još dok smo se zabavljali Branka je želela da živimo na moru. Nedavno smo spojili Zemun, planinu i more. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru - pričao je on jednom prilikom.

Gagi Jovanović

Foto: Al Jazeera

 

Podsetimo, Dragan Jovanović je u jednom periodu morao da se povuče sa scene zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

- To je davno počelo. U životu sam napravio dve kuće i bukvalno - gurao sam kolica, mešao malter… Pritom volim sport, igrao sam tenis kao za zlatnu medalju. To je bolelo, igrao sam s tim bolom, a onda više nisam mogao da izdržim. Tenis je, mislim, najgori sport za tu vrstu povrede. Otišao sam na magnetnu rezonancu da vidim šta se dešava, kad sam se jednom jako ukočio. Ljudi su mi pokazali snimak: Vidite, vama je ovo iscurelo u kičmenom stubu, vi morate na operaciju - ispričao je Dragan Jovanović u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading