Vanja Nenadić
Foto: Printscreen/Printscreen

Vanja Nenadić potvrdila je vest da je u stanju, o čemu je Alo! prvi pisao.

- Istina je, ali ja sam htela to na drugi način sve da objavim, tako da meni sad stvarno... Nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako intervjuima, tako da verujem da će biti prilike u narednim mesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo. Nisam uopšte sada planirala da objavljujem to na taj način, tako da ne bih se sad nešto izjavljivala posebno na tu temu. Ovo mi je sve previše - izjavila je glumica za "Telegraf", koja čeka dete sa kolegom Markom Todorovićem.

Zgodnog Crnogorca publika je imala prilike da vidi u ostvarenjima "Koža", "Pad", "Senke nad Balkanom", "Ubice mog oca", "Kralj Petar Prvi"...

Vanja Nenadić

Printscreen

 

Marko i Vanja zabavljali su se više od godinu dana. Zgodni glumac verio je svoju izabranicu u Londonu, a već neko vreme žive zajedno.

- Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. On je bio uporan. Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem... Mi smo stvarno pre naše veze bili veoma bliski prijatelji. I nekako je iz toga sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to - ispričala je ona jednom prilikom.

- Živimo zajedno i to je jedna ozbiljna priča i mirna luka - dodala je ona tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading