SIN BOSANCA BIO PRIVEDEN ZBOG NASILJA U PORODICI? Evo kako izgleda naslednik kompozitora, komšije otkrile detalje o njemu
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sin poznatog kompozitora i harmonikaša Dragana Stojkovića Bosanca našao se u žiži javnosti kada je prošle godine, kako tvrde domaći mediji, priveden zbog nasilja u porodici.

SIN BOSANCA BIO PRIVEDEN ZBOG NASILJA U PORODICI? Evo kako izgleda naslednik kompozitora, komšije otkrile detalje o njemu

Foto: ATA Images

 

Aleksandru Stojkoviću navodno je određen pritvor zbog krivičnog dela -  nasilje u porodici, po odluci tužilaštva, kako se tada navodilo.

Draganov sin je negirao da je na bilo koji način napao oca, a kompozitor je navodno povukao iskaz, odnosno iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči protiv naslednika, nakon čega je prijava odbačena, prenosila je "Republika".

O navodnom incidentu Bosanac je govorio javno i tom prilikom istakao da su u pitanju čiste laži koje ne želi da komentariše.

Dragan Stojković Bosanac

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne znam odakle vam informacija da je moj sin prebio bilo koga. Mislim da to nema nikakve veze s mojim Aleksandrom. Ne interesuju me takve stvari i ne znam ko šta tvrdi. Ne želim da diskutujemo o ovome - izjavio je Bosanac za "Republiku".

Komšije poznatog kompozitora takođe su govorili za medije o ovoj temi:

- Pročitala sam na nekom portalu za taj incident, ali ne znam nikakve detalje. Dragan je fin gospodin, ali za tog sina sam i čula da je divljak. Kad se parkira tu i izađe iz kola, širi se po ulici i hoće da liči na nekog opasnog baju - započela je jedna komšinica za "Blic", dok je je drugo dodao:

- Jadan čovek, znam kakva je muka imati problematično dete. Ne znam detalje, ali mi je žao. Nema tu pomoći, Aleksandar je odrastao muškarac i mislim da je greška što Dragan nije odlučio da ga tuži i krivično goni. Bar na taj način da ovaj ukapira grešku i opameti se.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading