Sandra Meljničenko
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Ko bi mogao da nasluti, da će život sasvim prosečne devojke sa beogradskog asfalta, preko noći postati prava bajka.

Sandra Melječenko, bivša manekenka i članica popularne muzičke grupe "Models", harala je estradom devedesetih godina, a davne 2003.godine, udajom za multimilijardera Andreja Melječenka, promenila je svoj život iz korena.

NAJBOGATIJA JE SRPKINJA, A O NJENOJ SVADBI JE BRUJAO SVET! Trajala je danima i koštala čitavo bogatstvo, a evo i ko je bio među zvanicama

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako su u skladnom braku pune dve decenije i imaju ćerku Taru, o njihovoj svadbi se i dan danas priča.

Svadba veka je oragnizovana davne 2005.godine i koštala je negde oko 3 miliona dolara, čime je obezbedila drugo mesto za najskuplju svadbu, jer prvo mesto pripalo je britanskoj kraljevskoj porodici Kejt Midlton i princu Vilijamu.

Galantni Andrej obezbedio je privatni let koji je bio zadužen da pokupi goste, i obezbedi im prevoz do mesta gde je održano venčanje.

Svadba je trajala punih tri dana, a svakog dana gosti su imali priliku da gledaju različite performanse.

Sandra Meljničenko

Foto: Profimedia

 

Vitni Hjuston, Enrike i Hulio Iglesijas i Kristina Agilera bili su samo neki do svetski poznatih imena, koji su dobili nekoliko miliona evra za svoje nastupe.

Svečani ručak održan je u  bajkovitom restoranu kroz koji teče potok, po kome su sve vreme plutale bele ruže i zapaljene bele sveće.

Sandra je nosila venčanicu koju je dizajnirala, svetski poznata kreatorka Vera Vang, a o njenoj lepoti i dan danas se naširoko priča.

Podsećamo, O Sandrinom emotivnom životu se i pre Andreja mnogo pričalo, pa je javnosti poznato da je bila u ljubavi sa bivšim košarkašem Markom Jarićem, koji je nekoliko godina kasnije uplovio u brak sa svetski poznatom manekenkom Adrijanom Limom.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading