Ivana Malić
Foto: Tanjug/Foto: ATA Images

Svet je u šoku nakon stravičnog terorističkog napada koji se dogodio juče u Moskvi, u kom je ubijeno najmanje 115 ljudi, a više od 120 je povređeno.

Brojne javne ličnosti oglasile su i pružile podršku ruskom narodu u ovim teškim vremenima, a sada se oglasila i supruga glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić.

Ivana je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju Crvenog trga, uz emotikon slomljenog srca, a to je bilo sasvim dovoljno da rasplače mnoge.

Ivana Malić

Foto: Instagram

 

Podsetimo, Manuel Stojanović, jedan od Srba koji se nalazi u Moskvi, poručio je da, iako vlada panika, vojska i policija rade sve što je u njihovoj moći da osiguraju grad i građane, te su i kontrole znatno pojačane.

- To što se dogodilo je velika tragedija ne samo za Rusiju već za čovečanstvo. Građani Moskve su uplašeni, ali na ulicama se nalaze vojska i policija, značajno je povećana kontrola, pogotovo na glavnim lokacijama u gradu sve sa ciljem da se situacija što pre vratila u normalu, a građani osete što sigurnije. U trenutku napada, nalazio sam se u hotelu budući da sledećeg jutra imao zakazane sastanke na toj lokaciji, nisam bio napolju, na ulicama grada. Verujem da je teško svima koji se trenutno nalaze u Moskvi zbog osećaja da su mogli da budu na mestu nedužno ubijenih - rekao nam je Stojanović i dodao:

- U ovom trenutku se pakujem kako bih krenuo na aerodrom. Iako je tokom napada cela Moskva blokirana, javljeno nam je da možemo da se vratimo za Srbiju i da su letovi odobreni. Pojačana je kontrola i aerodoromu, zbog čega moramo da budemo tamo četiri sata pre leta. Saosećam sa porodicama stradalih, velika je tuga izgubiti voljene na ovakav način - zaključio je Stojanović za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading