Silvija Nedeljković sada
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja učesnica popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Silvija Nedeljković, ostala je upamćena po svom nesvakidašnjom talentu za pevanje, međutim u samom jeku slave, rešila je da se povuče.

Iako je još 2007.godine snimila pesmu "Hani hani" koja je postala veliki hit, Nedeljkovićeva je napustila estradu nedugo nakon što se verila za tadašnjeg dečka, a sadašnjeg supruga Sašu Stamenkovića

Silvija Nedeljković sada

Printscreen

 

On je odlučio da prihvati ponudu kluba iz Lučana i pomogne im svojim fudbalskim znanjem i iskustvom, a u Beogradu su otvorili dečju igraonicu, koju vodi njegova supruga.

Ostala je upamćena po tamnijoj kosi i vitkoj liniji, međutim sada je njen izgled znatno dručagiji, jer je ofarbala kosu u plavo i skratila na paž.

Ona je vrlo ažurna na društvenoj mreži TikTok, gde su isplivali njeni snimci na kojima peva, a sudeći po komentarima, ona je nedostajala mnogim fanovima.

Podsetimo, tokom takmičenja, kružila je priča da su Nemanja Stevanović i ona u emotivnoj vezi, kako nikada se nisu oglašavali tim povodom, ostaje nam samo da nagađamo da li su informacije verodostojne.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading