Milica i Marko Kon
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Milica Kon već godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Markom Konom.

Bračni par Kon živi u centru srpske prestonice, a njihov dom uredjen je po poslednjoj modi.

Milica Kon

Printscreen

 

Kako je voditeljka aktivna na društvenim mrežama na kojima objavljuje video snimke i fotografije iz porodičnog doma, može se zaključiti da osim uživanja u skladnom enterijeru, najviše vremena provodi u kuhinji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

Mermerna kuhinja opremljena je najmodernijim kuhinjskim aparatima, a tu je i veliki trpezarijski sto, za kojim se okuplja porodica.

U dnevnom boravku nalazi se crna sofa, preko puta koje se nalazi veliki LCD televizor, a ceo prostor, uređen je ukusom i stilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

Podsetimo, Markov i Miličin naslednik još u ranom detinjstvu postao je veliki pobednik. U prvim danima života se borio za život, voditeljka je jednom prilikom otkrila sve detalje.

On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet, rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i 'videćemo', i zatvorili vrata. To je za mene ostala velika trauma. On je savršen i dobro je, nema neke zdravstvene posledice - objasnila je voditeljka svojevremeno za "Hello".

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading