Aleksandra
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Aleksandra Prijović održala je nekoliko uspešnih koncerata u Hrvatskoj, a najveća prašina podigla se zbog njenih pet koncerata u zagrebačkoj Areni.

Pevačicu su sada iskoristili za političku kampanju upravo u toj zemlji.

Izborni plakati SDSS-a i slogan "Hrvatska treba Srbe jer..." izazvala je brojne reakcije javnosti, a jedan od slogana aludira i na pevačicu Aleksandru Prijović koja je napunila pet Arena u Hrvatskoj.

Naime, slogan s kojim Samostalna Demokratska Srpska Stranka (SDSS) ide na parlamentarne izbore "Hrvatska treba Srbe" i plakati koji su postavljeni već su privukli veliku pažnju javnosti i izazvali brojne reakcije.

Svi plakati počinju sa istom porukom "Hrvatska treba Srbe", a onda se menjaju objašnjenja zašto: "Jer nema boljeg suseda od komšije", "Jer se bolje razumemo bez prevoda", "Jer puna Arena prija svima"… misleći na Aleksandru Prijović koja je napunila pet zagrebačkih Arena.

Podsetimo, Aleksandra Prijović obara sve rekorde kada je posećenost na njenim koncertima u pitanju, a u Zagrebu je napunila čak pet Arena.

O njenim koncertima u toj susednoj zemlji mnogo se spekulisalo, a dok su jedni iskazivali zavist neprimernim izjavama, većina je pevačici čestitala na uspehu i iskazala divljenje. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading