Dragana Koncert
Foto: Alo/Alo.rs/Dejan Briza

Sin velike folk zvezde, Dragane Mirković i biznismena Tonija Bjelića, postao je prava meta za mnoge pripadnice lepšeg pola, a nije ni sanjao da će jednim korakom, postati najpoželjniji muškarac, ako je sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

Naime, prošle godine Draganina deca, rešila su da otključaju svoje Instagram profile i pokažu kako izgledaju i u kakvom luksuzu žive.

Dragana Mirković

Foto: Dejan Milićević

 

Marko je privukao pažnju pripadnicama lepšeg pola, a nisu mu odolele ni mnoge dame sa javne scene, koje su "bacile oko" na Marka Bijelića, zbog čega je čak svojevremeno Dragana Mirković i reagovala u jednom intervjuu, a sada je slika mladog naslednika osvanula i na Tviteru.

marko

Foto: Twitter/printscreen

 

Jedna korisnica društvene mreže je objavila Markovu sliku s plaže i pitanje: "Muškarci, je l' toliko teško".

marko

Foto: Printscreen/instagram

 

Komentari na račun Markovog izgleda su se samo nizali, ali i konstatacije "lako je izgledati tako kad ti je mama Dragana Mirković", kao i opaske da "nije teško, samo fale plaža i dvorac u Austriji i to je to".

Podsetimo, Dragana Mirković i Toni Bijelić više od dve decenije su u srećnom braku. Njih dvoje upoznali su se u Beču i od prvog dana žive skladno i bez trzavica.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading