Danijela Vranić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nekada je harala muzičkom scenom, nizala hit za hitom, koji se i dan danas slušaju, a onda je odlučila da se povuče preko noći.

Danijela Vranić, je kako se šuška, na korak od toga da se vrati na muzičku scenu, a slika koja je osvanula na društvenim mrežama, dodatno je učvrstila verodostojnost priče.

Vranićeva je u jeku svoje karijere, rešila da se povuče sa muzičke scene, a njen duet sa folkerom Acom Lukasom kao i kasnije emotivna veza, zbog koje se odala alkoholu.

Iako se spekulisalo da pevačica živi kod svojih roditelja u Koceljevi, jer joj je banka navodno oduzela stan na Novom Beogradu, ona ističe da živi u elitnom delu grada i komšije su joj poznati pevači.

dan

Foto: Printscreen/instagram,Podgorički vremeplov

 

Nova fotografija Danijele, u društvu dvojice nepoznatih muškaraca, izazvala je veliku pažnju u javnosti, budući da nemamo prilike da je češće vidimo, dok su se komentari na račun izgleda Vranićeve, samo nizali.

Podsetimo, o detaljima njihove veze Lukas je pisao i u svojoj knjizi, gde je otkrio koliko mu je značila.

Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - naveo je Lukas, a onda otkrio da je razlog njihovog raskida bila Sonja.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading