Milan Stanković
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Popuarni pevač i bivša "Zvezda Granda", Milan Stanković, već duži vremenski period okrenut je Bogu i veri, a zbog njegovih čestih poseta manastiru, kruže priče da je sve bliže odluci da se zamonaši.

Međutim, za sada Milan idalje nije doneo takvu odluku.Kako je sada poznato, on je svoj boravak u manastiru iskoristio kako bi izučio tajne crkvene kuhinje, a kako je isplivala informacija, Stanković pomaže kuvaru u kuhinji, oko pripreme jela.

Milan Stanković

Printscreen

 

U toku je vaskrsnji post, koji traje 48 dana, za koji kažu da je izuzetno strog i da prvih dana ne bi trebalo ništa jesti već samo piti vodu.

Podsetimo, Milan je navodno trebao da se zamonaši u jednom manastiru u Budvi, međutim do toga nije došlo.

- Milan jeste boravio kod nas, ali nije imao te pretenzije da bude iskušenik. To je čitav proces. On je želeo da bude u manastiru u prostoru svetog meta, kao u duhovnoj banji. Tražio je sebe i svoje istinsko ja, ali nije imao monašku ambiciju. Ovaj manastir je njegovo duhovno mesto. On je u procesu nalaženja sebe i nalaženja Boga i najbolje mesto za to je manastir - rekao je sagovornik u julu ove godine sveštenik manastira u Budvi.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading