Nataša Šavija nakon operacije
Foto: Printscreen/tik tok

Nataša Šavija navodno je ponovo pretučena. Ona je danas na svom Instagram profilu pokazala povrede na telu, ali i haos u stanu u kojem se, navodno, sve odigralo. 

Starleta je za Alo! otkrila da se sve desilo jer je htela da odbrani drugaricu, a kako tvrdi, nasilnika je pokušala da otera iz svog stana i tada je nastao haos.

Ona je sada objavila stare fotografije prethodnog nasilja koje je doživela, a za koje je optužila bivšeg zadrugara. 

Nataša Šavija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iskreno da vam kažem, kunem se u najsvetije da, porodicu, reč neću slagati. Bila sam u kući 6-7 meseci. Jednom sam sa mamom otišla u restoran na ručak i jednom sa prijateljima i to je to. Spremala sam se za drugu operaciju, listala Instagram i naletela na njega sa letovanja. Ladno je tetovirao pištolj preko slova J koje označava njegovu bivšu devojku i nosi majicu na kojoj piše "Može mi se". Ja gledam u kofer i prolazi mi ona horor muzika kroz glavu. Ne znam da li sam u filmu, da li haluciniram...

Druga operacija je bila pakao, prvo sam čekala u redu na salu na onom pokretnom krevetu, gledala u one pokretne kockice na platofu i razmišljala, neko je odlučio da ja budem ovde iz hira i jer se ne leči. Buđenje, pakao. 3 i po sata je trajalo. Doktori me pitaju kako sam, a ja hoću da iskočim iz svoje kože, nešto buncam, vodu nisam smela da pijem dva dana. Sestrina deca su me gledala onakvu, rekla sam im da sam pala. Tatu nisam mogla da smirim, ipak sam mu žensko dete, mama me jadna stalno nadgledala. Imala sam sepsu u međuvremenu.

Nataša Šavija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Evo što do sada nikome nisam rekla, u ovoj fazi sam bila odlučna da se ubijem, ako mi ovo ovako ostane. Sebično, bahato, ljudi se bore za život, nemojte to nikada da pomišljate, ali meni je to bio kraj sveta - priznala je Nataša. 

- Iskreno, ne znam koliko puta sam pomislila da bi bilo bolje da sam umrla. Doktor je rekao da zahvalim Bogu što sam odmah odreagovala jer su me dani ili čak sati delili od smrti. Jezivo, ali da se zna da nije bio šamar, bukvalno me je zatvorio u kuću na 7 meseci. Da li je to humano? Da li to nije zločin? - zaključila je Nataša na svom Instagram profilu.

Nataša Šavija

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Nataša tvrdi da je ponovo pretučena, te je objavila na svom Instagramu fotografije fizičkih povreda i razlupanog stana.

Na snimku koji je objavila na Instagramu, može se videti velika masnica na ruci, ali i materijalna šteta koja je načinjena u njenom domu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading