Nataša Šavija
Foto: Alo/Printscreen

Nataša Šavija navodno je ponovo pretučena. Starleta je na svom Instagram profilu objavila fotografije podliva i objasnila šta se dogodilo. 

Tačno je da sam opet doživela nasilje! A znate zašto? Zato što je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima "da im se može" - navela je starleta.

Nataša Šavija

Foto: Printscreen/instagram

 

Šavija je rekla i kada je nastao snimak modrica, kao i da je ne može da se zaključa, po svemu sudeći nakon što je napad na nju prošao jer je razvaljena brava.

Nataša Šavija

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je snimila i to da je brava na kraju i polomljena, kao i poruke kojie je dobila od zabrinutih ljudi, koji su je zvali i proveravali u kakvom je stanju.

Nataša Šavija

Foto: Printscreen/instagram

 

Šavija je objasnila da joj je nasilnik navodno telefon oteo iz ruke. 

Nataša Šavija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce! 

Podsetimo, Nataša Šavija je 1. maja prošle godine dobila teške telesne povrede, a za nasilje je optužila bivšeg zadrugara, Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beli

21.03.2024 11:52

Poreska da reaguje zbog neizdavanja fiskalnog, da ne bi više dolazili u ovu situaciju....