Lepa Lukić
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Velika zvezda narodne muzike, Lepa Lukić godinama unazad ima svoje mesto pod estradnim nebom, a kako je nedavno bila izdala svoj novi album, doživela je veliko razočarenje kada se mnogobrojne kolege nisu pojavile.

Kako kruže priče ova estradna umetnica je imala sukobe sa mnogima na estradi, a šuškalo se da Nada Obrić ima nerasčiščene račune sa njom, pa je to bio jedan od razloga zbog kojih ne razgovaraju.

Poslednji koncert Lepe Lukić

Nikola Todorović/Alo!

 

Recimo, Nada Obrić mi je poslala poruku. Slavila je svoj rođendan i nije mogla da prisustvuje. Istakla je da je počastvovana i da joj je žao što je sprečena da dođe - rekla je tim povodom Lepa Lukić.

Mnogi tvrde da ove dve koleginice imaju neraščišćene račune još iz 1988. godine, a razlog je pesma "Dečija sudbina".

"Zar ja mala da idem po sudu, i da slušam nečiju presudu, da me pita neki čika strani hoćeš tati ili svojoj mami"-  pevala je Lepa, a Nada je u jednom intervjuu iznela svoje kritičko mišljenje.

nadra obrić

Aleksndar Nalbantjan

 

Po meni je to van svake pameti. Užas - zaključila je Nada.

Podsetimo, sukobi na estradi su opšte poznata stvar, tako je i Era Ojdanić, izjavio je jednom prilikom da je Snežana od početka karijere bila ljubomorna jer je Zlata na romskim svadbama gde je zarada bolja nego igde u svetu, uvek bila daleko plaćenija.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading