PLAČEM OD OČAJA Nikolina Pišek renovira vilu, ali ništa ne ide po planu, podelila šok kadrove prostora tik pred useljenje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Nikolina Pišek privela je kraju sređivanje luksuzne vile u Zagrebu, koju j gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

Ona je prvobitno odlučila da prova nekretninu i to sa dva miliona evra, ali je odluku je promenila.

Ova vila u Zagrebu se prostire na 400 kvadratnih metara, a smeštena je na zemljištu od čak 1.600 kvadrata. Pored toga, izgrađena je tako da će sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno "razmišljati" umesto vlasnika.

Nikolina se neretko oglašava na društvenim mrežama, te je sada objavila novi video uz naziv: "Kada pitaš majstora kada će biti gotovi radovi", i nasmejala sve.

 

 

- Jedva čekam useliti i to bi se trebalo dogoditi za kojih mesec dana. Po mom iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore. Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvete pa ne možemo rešiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja….- napisala je ona i dodala:

- Imam najbolju ekipu na svetu, i ako ne plačem od očaja onda se smem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading