IMAM TRAUME OD PROŠLE VEZE Edita konačno progovorila o ljubavnom životu, otkrila sve: Bio je brz, veza na daljinu...
Foto: Printscreen/instagram

Edita Aradinović nerado govori o svom ljubavnom životu, ali je sada napravila presedan i otvoreno govorila o bivšim momcima, te otkrila da je svoj život zamišljala potpuno drugačije.

IMAM TRAUME OD PROŠLE VEZE Edita konačno progovorila o ljubavnom životu, otkrila sve: Bio je brz, veza na daljinu...

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona tvrdi da iza sebe ima samo dugogodišnje veze i da je sa svakim dečkom zamišljala budućnost i porodicu. S obzirom da su joj sve prethodne veze bile veoma turbulentne, Edtila je sada potpuno promenila tip muškaraca sa kojima bi volela da osnuje porodicu.

– Od svog prvog momka do dana današnjeg uvek sam imala duge veze, ne kraće od tri godine. Uvek sam želela i sebe zamišljala u trideset godina sa troje dece. Sa svakim momkom sam zamišljala da je to to, ali obzirom da su sve veze bile turbulentne, sada je moja prekretnica kada radim na sebi i više ne želim da privlačim takve veze i partnere. Nekada sam volela da imam neke da kažem brze momke, a sada volim dosadne, prizemne, ne toliko glasne – rekla je Edita i otkrila koje osobine mora da poseduje njen partner:

Edita otkrila ko joj je najpoželjniji muškarac na estradi

Promo

 

– Treba da ima puno strpljenja i razumevanja jer svi mi imamo neke svoje traume, treba i ja da imam strpljenja. Valjda sam sebe kroz ovaj posao razmazila, imala sam poslednje dve veze na daljinu i živim sama. Teško mi je da zamislim da se ja svakog dana budim pored nekoga. Želim porodicu i harmoniju – rekla je u pokastu kod Lune Đogani.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading