Teodosić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Košarkaš Miloš Teodosić u žiži je javnosti zbog razvoda od Jelisavete Orašanin, o čemu je Alo! prvi pisao. Međutim, kao bomba odjeknula je vest da se i glumica Sofija Rajović razvela, a s obzirom da su njih dvoje nekada bili u emotivnoj vezi, mnogi spekulišu o navodnom pomirenju.

 

 

Mnogi smatraju da je čudno to što bivši ljubavnici i isto vreme imaju bračne probleme, te su se prisetili da su nekada važili za najlepši par na domaćoj javnoj sceni.

Naime, Sofija i Miloš dugo su krili emotivnu vezu, je glumica u juna 2015. godine odlučila da prekine ćutanje i potvrdi spekulacije koje su dugo bile prisutne.

Sofija Rajović

Printscreen

 

Ona je tada objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu uz opis "Mi".

Međutim, ubrzo potom paru je počela da smeta preterana medijska pažnja.

- Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna - rekao je za medije dobro obavešten izvor 2015. godine, prenosi "Kurir".

Sofija tada nije želela da daje izjave za medije, ali je na društvenim mrežama imala zanimljiv komentar o muškarcima:

OVAJ DETALJ POVEZUJE SOFIJU I TEODOSIĆA U jeku razvoda zajednička prošlost isplivala na površinu

Printscreen

 

- Naši prinčevi na belom konju su se pretvorili u uspavane lepotice, pepeljuge, snežane, ledene kraljice... Čestitam momci na uspehu - poručila je Sofija .

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading