Kristijan Ugrina
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Hrvatski glumac Kristijan Ugrina, godinama otplaćuje tuđe kredite, zbog čega se i sam našao u jako teškom finansijskom problemu, te je bio primoran da radi kao dostavljač brze hrane.

Kristijan Ugrina

Foto: HRT

 

On je u želi da pomogne koleginici pristao da bude njen žirant za kredit. Međutim, ona je u jednom momentu prestala da plaća rate, te su njemu počeli da skidaju novac sa računa.

Glumica kojoj je bio žirant je u međuvremenu preminula, a Kristijan je bio primoran da otplaćuje njen dug.

Povodom cele situacije oglasila se i Anđelka Mustapić, dobra prijateljica pokojne glumice, koja je molila da se Ugrinu pomogne.

Kristijan Ugrina

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ima ljudi koji – uprkos svemu – ostaju dobri. Takav je naš popularni glumac Kristijan Ugrina. Javnost je već nekoliko puta obaveštena o „njegovom slučaju”. Ugrina nije dozvolio novinarima da prenose šta se dešava u njegovom životu, te je rekao samo da je 2011. godine dva puta bio garancija za svoju koleginicu i suprugu svog omiljenog profesora sa Akademije dramske umetnosti u Zagrebu i da je zbog toga završio u 'dužničkom ropstvu'. Glumica nije otplaćivala kredit, pa mu je banka redovno, mesečno, skidala rate sa bankovnog račun zbog čega je, pored glumačkog posla, morao da radi mnogo toga: od izgradnje do dostavljanja hrane po gradu - napisala je Anđelka i dodala da je glumica preminula pre četiri godine.

- Banka mu je sredinom meseca izvršila blokade zbog oko 12.000 evra preostalog duga pokojne koleginice. Do 2020. otplatio je toliko njenog ukupnog duga za koji je garantovao.

Kristijan Ugrina

Foto: HRT

 

Podsetimo, glumičin muž je vrlo uticajan čovek. On se oglasio nakon cele priče i otkrio da je dug konačno otplaćen. 

- Jeste, dug je otplaćen. Velika hvala stvarno svima, pogotovo Anđelki koja je to pokrenula - kratko je rekao Ugrina za "Index".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading