Hype
Foto: Promo/Foto:PrivatnaArhiva

“Oskar popularnosti”, regionalna dodela muzičkih nagrada, prestižna manifestacija koja se održava svake godine i večeras je podelila nagrade najistaknutijim imenima koja su obeležila godinu za nama.

Na ogromno zadovoljstvo i čast Hype kolektiva i Hype production, vlasnik Hype TV, Saša Mirković, priznati uspešni producent dobio je Oskar popularnosti za producenta godine!

Pod menadžerskom palicom Mirkovića, dugogodišnja saradnja sa Acom Lukasom i Miroslavom Ilićem večeras je krunisana sa još dva Oskara popularnosti.

Hype

Foto:PrivatnaArhiva

 

Naime, Aca Lukas dobio je nagradu za pevača godine, dok je neprevaziđenom Miroslavu Iliću uručena nagrada za životno delo!

Tim povodom se oglasio i vlasnik Hype TV direktno iz Banjaluke i podelio utiske sa najpoznatije regionalne ceremonije:

– Trio fantasticnih! Je l’ ima neko bolji? Ocekuje sve ljubitelje dobre muzike i koncerata jedno velikooooooo iznenadjenje u organizaciji Hype produkcije. Inace veceras su za ovaj sto stigla TRI Oskara popularnosti za 2023 godinu! Aca Lukas – pevac godine, Miroslav Ilić – nagrada za Zivotno delo i Sasa Mirkovic – producent 2023.godine. Hvala svim kolegama koji su glasali. – napisao je Mirković ispod objave fotografije na kojoj se nalazi on sa Lukasom i Miroslavom Ilićem.

Kolektiv Hype produkcije ponosno čestita na zasluženim nagradama!

Hype televizija je jedna od najbrže rastućih televizija sa najvećim skokom gledanosti u rekordnom roku!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading