Jelisaveta, Miloš
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić venčali su se pre sedam godina i u naizgled sklandom braku dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana.

Kako je Alo! saznao, zbog sve učestalijih problema, par je odlučio da stavi tačku na brak. 

Kako naš izvor tvrdi, glumica i proslavljeni sportista već neko vreme ne žive zajedno, a sve je počelo nepoverenjem zbog navodne preljube.

Glumici je izuzetno smetalo to što je on okružen ženama tokom noćnih izlazaka, ali i što sa njima neretko ostane u kontaktu.

Prošle godine došlo je da zasićenja, ali i obostranih optužbi da su jedno drugom neverni. 

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je dalje naveo izvor za Alo!, košarkaš je taj koji se ponašao slobodnije, ali je na kraju dao sebi za pravo da napadne Jelisavetu i optuži je da mu je neverna. Priče o preljubi pogoršale su dodatno hladan odnos, pa je par odlučio da se razdvoji, ali i da to sakriju od dece. 

Glumici je odluka o razvodu teško pala budući da dolazi iz skladne porodice roditelja koji su četiri decenije u skladnom braku.

Glumačko- košarkaški par krajem prošle godine se dogovorio o sporazumnom razvodu, ali da to ne govore ni najbližim prijateljima. 

Kako se ranije u medijima pisalo, par je sedam dana pre venčanja potpisao predbračni ugovor u prisustvu adovakata i pred sudijom. 

Prema tvrdnjama upućenih, košarkaš je odlučio da osigura samo imovinu koju je stekao do sada. 

U predbračnom ugovoru je navedeno i da svaki poklon koji supružnici dobiju, u šta spadaju i nekretnine, kao i novac, nemaju pravo da podele sa partnerom. Pored toga, klauzulom su obavezani da svaki prihod od trenutka sklapanja braka, transparentno pokažu partneru koji ima pravo da raspolaže njim. 

Jelisaveta, Miloš

Foto: Ataimages

 

Glumica je nedavno govorila o borbi za potomstvo. Tada je otkrila da je ćerku Petru dobila iz petog puta, te nije krila da je prolazila kroz razne faze. 

Jelisaveta je ispričala da je drugo dete, sina Bogdana, dobila prirodnim putem, te da tri meseca nije znala da je u drugom stanju.

Poslednji put, Jelisaveta i Teodosić viđeni su na proslavi povodom rođenja sina našeg poznatog glumca Miodraga Radonjića, a izgledali su poprilično veseli. 

Podsetimo, Miloš i Jelisaveta venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading