NAŠU PEVAČICU ZLOSTAVLJAO SVEŠTENIK! Šok ispovest Zvezde Granda: Ja nisam jedina kojoj se to desilo!
Printscreen/Zvezde Granda

Zorana Simeunović, pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", nedavno je otkrila potresne detalje iz svog detinjstva.

Pevačica je podelila svoju traumu, koja je ostavila dubok trag u njenom životu i uticala na to da odraste brže nego što je to obično slučaj.

- Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna sam Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše - ispričala je Zorana.

NAŠU PEVAČICU ZLOSTAVLJAO SVEŠTENIK! Šok ispovest Zvezde Granda: Ja nisam jedina kojoj se to desilo!

Printscreen/Zvezde Granda

 

Suprug pevačice, kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović ispričao je da se trudi da pomogne Zorani da prevaziđe ovo teško iskustvo.

- Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad -  rekao je kompozitor.

Pevačica je opisala kako se osećala  nakon traumatičnog iskustva sa sveštenikom.

- Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava, ispričala je Zorana za Kurir

Zorana sa mužem

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Zorana Simeunović, punih pet godina, uživa u skladnom braku sa trideset godina starijim suprugom, Zoranom Simeunovićem, koji je inače i kompozitor.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading