Jelisaveta, Miloš
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Kako je Alo! ekskluzivno saznao, glumica Jelisaveta Orašanin razvodi se od košarkaša Miloša Teodosića nakon sedam godina braka.

U njihov porodičan raj još protekle godine uselili su se problemi zbog kojih su odlučili da stave tačku na svoju ljubav, saznaje Alo!.

Prema tvrdnjama dobro upućenog izvora bliskog Jelisaveti, glumica je pronašla novu ljubav a za preljubu je vrlo brzo saznao i njen još uvek zakonski suprug Miloš. 

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako detalji o njenom novom emotivnom partneru još uvek nisu javno otkriveni, izvor tvrdi da su njih dvoje u vezi godinu i po dana. 

Nakon sedam godina braka sa Teodosićem, Jelisaveta se sada posvetila novom poglavlju u svom životu, odlučivši da nastavi dalje sa svojim novim partnerom.

- Njen novi momak je sin poznatog fudbalskog funkcionera, čiji je brat takođe poznat javnosti. Iako su veoma zaljubljeni i uživaju u svojoj vezi, strogo čuvaju svoju vezu od očiju javnosti kako bi izbegli eventualne skandale. Čak iako se već zna za njihovu vezu u krugovima Beograda, trude se da je održe što dalje od medijske pažnje kako bi sačuvali privatnost - tvrdi izvor za Alo! i dodaje:

Jelisaveta u korsetu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Viđali su se kad god bi im se ukazala prilika, nisu se razdvajali. Svi smo joj govorili da to nije pametno i da ne radi to, da je ovo mali grad u kom se sve zna, ali ona je toliko odlepila za njim da tu pamet i razum više ne postoje. Jelisavetu jako volim, samo što

je tom vezom otišla korak dalje - tvrdi izvor i otkriva detalje njihovog viđanja: 

- Oni su se čak viđali i u Miloševom stanu što je meni lično bilo najgore od svega, ali ne kažu za džabe zaljubljen-izgubljen. Nisam mogao da je prepoznam i znao sam da će sve kad tad da se sazna - završava izvor za Alo!.

Ekipa naše rubrike pokušala je u više navrata da dobije komentar od aktera priče, ali se do trenutka objavljivanja ovog, kao ni prethodnih tekstova na temu, nisu oglašavali.

Podsetimo, Miloš i Jelisaveta venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Kako je Alo! prvi pisao ovu su detalji njihovog razvoda, a više o tome pročitajte ovde.

Piše: Ekipa Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Joj

18.03.2024 21:21

On je meni uvijek bio prelijep za nju a jos ga je i prevarila.

Makita

18.03.2024 22:36

@Joj - Ona je za njega nikakva riba,on je divan i lep dečko a ona još vara

Maca

19.03.2024 06:47

Ne mogu reći da je baš prelep, ali je za nju faca.

Milose

19.03.2024 06:50

Nadji nesto da lici na zenu.Drznula se tebe da prevari,a ne lici joj prevara.

Sofi

23.03.2024 18:14

Od Terzica tako. Varaju, kradu, tuku..poradjaju se, jure tudje zene. Gospoda

Coux

31.03.2024 20:03

ja se iskreno nadam da bar uživo liči na nešto...