Nataša Ristić
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Poznata voditeljka Nataša Ristić bila je svima dobro poznato TV lice. Iza sebe ima bogatu novinarsku karijeru, ali je poslednjih godina potpuno odsutna na malim ekranima.

Poslednja emisija koju je Nataša vodila bila je "Žene" na u kojoj je domaćica bila zajedno sa još četiri koleginice - Marijom Kilibardom, Irinom Vukotić, Majom Volk i Ivanom Zarić.

Od tada je prošlo nešto više od decenije, a po završetku emitovanja Nataša je nestala iz javnosti i danas se bavi drugim zanimanjem u kojem se pronašla.

Poslednjih godina radi kao predavač veština komunikacije, a kako je sama svojevremeno istakla u jednom trenutku je pomišljala da se zbog stresa potpuno povuče iz sveta medija.

 

Osim uspeha na poslovnom planu, Nataša se i te kako može pohvaliti i privatnim.

U skladnom je braku sa suprugom Ivanom, kompozitorom i muzičkim urednikom, sa kojim ima sina Mihaila, a jednom prilikom otkrila je da je njen život daleko od luksuznog:

Kao i većina, živimo, u najboljem slučaju, na pozitivnoj nuli verujući da je dozvoljeni minus jedan od boljih bankarskih izuma. Nerviraju me bezobrazluk i bahatost, odsustvo mera i standarda, što sve može i ovako i onako - rekla je Nataša svojevremeno za "Blic ženu".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading